Ispis

Ana 98. u Luksemburgu

    Proteklog vikenda pratili smo nastupe naših sportaša na U23 natjecanju, Svjetskom juniorskom kupu, te EFC turniru u Moedlingu.

Ana Mesić (HAMK MLADOST) nastupila je 3. prosinca na Svjetskom juniorskom kupu koji se održao u Luksemburgu. Ana je zabilježila tri pobjede u kolu, te nažalost izgubila svoju prvu eliminacijsku borbu u kojoj je od nje bila bolja Talijanka Alessandra Bozza 15:7. Ana je tako osvojila 98. mjesto.

Ukupne rezultate pogledajte ovdje.

Najveći broj naših sportaša nastupio je na U23 turniru koji se proteklog vikenda (2./3.12.) održao u Moedlingu, Austrija. Među njima najbolji rezultat ostvarila je Marcela Dajčić (RAPIR) koja je u floretu osvojila 19. mjesto. Leo Smrekar (ZŠM) bio je 50. na istom natjecanju u muškoj konkurenciji.

Njihove ukupne rezultate pogledajte ovdje.

U disciplini mač djevojke su bile uspješnije od svojih sportskih kolega. Tako je Jana Kuna (HAMK MLADOST) osvojila 25. mjesto, Andrea Majdandžić (HAMK MLADOST) 47. mjesto, Lara Petković (HAMK MLADOST) 56. mjesto, a Lucija Gnjidić (HAMK MLADOST) 59. mjesto.

Među njihovim kolegama najuspješniji je bio Martin Prelovšek (LOKOMOTIVA) koji je osvojio 52. mjesto, dok je Filip Horvat (HAMK MLADOST) bio 62. a Vedran Markota (HAMK MLADOST) osvojio je 63. mjesto.

A naši najmlađi sportaši, kadeti, nastupali su na EFC-u u floretu koji se održao u Halleu, Njemačka. Najbolji rezultat ostvario je Noa Nikolić (ZŠM) koji je osvojio 60. mjesto, dok je Borna Špoljar (ZŠM) bio 74., a Janko Leskovac (MUŠKETIRI) 177.

Dodajmo kako su kadeti nastupili i u ekipnom dijelu natjecanja te zauzeli 16. mjesto.

Ukupne rezultate pogledajte ovdje.

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt