Ispis

Borna 13. u Grčkoj

    Proteklog vikenda kadeti floretaši nastupali su u Thessaloniki, Grčka, gdje je Borna Špoljar (ZŠM) osvojio odlično 13. mjesto. Dorja Blažić (RAPIR) nastupala je u Šamorinu, Slovačka i osvojila 41. mjesto.

Odlične rezultate postigli su floretaši proteklog vikenda, 4. studenog, a posebno Borna koji je osvojio 13. mjesto. Upravo je Borna zabilježio 6 pobjeda i glatko prošao kolo. Janko Leskovac (MUŠKETIRI) imao je četiri pobjede, Noa Nikolić (ZŠM) tri, dok je Juraj Dabić (LOKOMOTIVA) zabilježio 2 pobjede u kolu.

Odlične borbe u kolu Borni su osigurale i prvo mjesto nakon završenih borbi po skupinama, te direktan plasman među 64 najbolja sportaša. Za u 32 pobijedio je Grka Konsta Stamatopoulosa 15:4, dok je za u 16 bio bolji od Turčina Tuna Akyola s 15:12. Nažalost Borna je izgubio za ulazak u 8 od Izraelca Raz Gorena 15:11.

Janko se također plasirao u 64, no nažalost izgubio svoju prvu eliminacijsku borbi za nastavak natjecanja, te ukupno osvojio 45. mjesto. Noa i Juraj osvojili su 66., odnosno 69. mjesto.

Nastupali su i u ekipnom dijelu natjecanja koje je održano 5. studenog te osvojili 7. mjesto.

Ukupne rezultate pogledajte ovdje.

Dorja Blažić (RAPIR) osvojila je 41. mjesto na EFC turniru u Šamorinu. U kolu je zabilježila 4 pobjede te se direktno plasirala među 64 najbolje sportašice. Zaustavljena je u borbi za u 32 u kojoj je bila bolja Poljakinja Oliwia Debicka s 15:10.

Ukupne rezultate pogledajte ovdje. 

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt