Mala mač liga

SEZONA 2013/2014.

Pravilnik o sustavu natjecanja

UKUPNI POREDAK:

SEZONA 2013/2014

5. kolo 1.ožujka 2014.

U kategoriji do 9. godina najbolji je bio Luka Šimunković (HAMK MLADOST) koji je u finalu s 10:9 pobijedio Brunu Vlatković (ŠESTINE). Treća mjesta podijelili su Jela Šaban (HAMK MLADOST) i Ana Vlatković (ŠESTINE).

Ukupni rezultati:

U kategoriji do 13 godina najbolji je bio Grgur Dujmović (RAPIR) koji je u finalu s 10:7 pobijedio Bornu Špoljara (LOKOMOTIVA). Treća mjesta podijelili su Kian Villi Bigović (LOKOMOTIVA) i Patrik Bogdan (LOKOMOTIVA).

Ukupni rezultati:

 

 

4. kolo 1.veljače 2014.

U kategoriji do 9. godina najbolja je bila Lara Špoljar (LOKOMOTIVA) koja je u finalu s 10:7 pobijedila Marka Šimunkovića (HAMK MLADOST). Luka Gnjidić (LOKOMOTIVA) i Bruna Vlatković (MK ŠESTINE) podijelili su treća mjesta.

Ukupni rezultati:

U kategoriji do 13 godina najbolji je bio Vedran Markota (MK LOKOMOTIVA) koji je u finalu s 4:3 pobijedio Janka Leskovca (ZŠM). Treća mjesta podijelili su Kian Villi Bigović (LOKOMOTIVA) i Lucija Gnjidić (LOKOMOTIVA).

Ukupni rezultati:

3. kolo 29.studenog 2013.

Ovaj put pobjednici 3. kola Male mače lige bili su brat i sestra Luka i Lucija Gnjidić, svaki u svojoj kategoriji. Tako je Luka Gnjidić (MK LOKOMOTIVA) bio najbolji u kategoriji do 9 godina, te je u finalu s 10:3 pobijedio Brunu Vlatković (MK ŠESTINE). Treća mjesta podijelili su Lara Špoljar (MK LOKOMOTIVA) i Ana Vlatković (MK ŠESTINE). 

Ukupni rezultati:

 

U kategoriji do 13 godina najbolja je bila Lucija Gnjidić (MK LOKOMOTIVA) koja je u finalu s 10:8 bila bolja Vedrana Markote (MK LOKOMOTIVA). Treća mjesta podijelili Kian Villi Bigović (HAMK MLADOST) i Janko Leskovac (MK ZŠM).

Ukupni rezultati:

 

2. kolo 9.studenog 2013.

Pobjednik u kategoriji do 9 godina bio je Marko Šimunković (HAMK MLADOST) koji je u finalu s 10:2 bio bolji od Luke Gnjidića (MK LOKOMOTIVA). Treća mjesta podijelili su Lara Špoljar (MK LOKOMOTIVA) i Bruna Vlatković (ŠESTINE).

Ukupni rezultati:

U kategoriji do 13 godina najbolji je bio Vedran Markota (MK LOKOMOTIVA) koji je u finalu pobijedio Luciju Gnjidić (MK LOKOMOTIVA) s 15:9. Treća mjesta podijelili su Kian Villi Bigović (HAMK MLADOST) i Borna Špoljar (MK LOKOMOTIVA).

Ukupni rezultati:

1. kolo 19.listopada 2013.

Prvo kolo male mač lige predstavilo je i novi sustav natjecanja unutar malih liga. Naime, mali mačisti su podijeljeni u dvije kategorije, sportaša do 9 i sportaša do 13. godina, te se i njihovi rezultati posebno rangiraju. 

Tako je pobjednik u kategoriji do 9 godina bio Luka Gnjidić (LOKOMOTIVA) koji je u finalu pobijedio Laru Špoljar (LOKOMOTIVA) s 10:6. Treća mjesta podijelili su Marko Šimunković (HAMK MLADOST) i Bruna Vlatković (ŠESTINE).

Ukupni rezultati:


U kategoriji do 13 godina najbolji je bio Vedran Markota (LOKOMOTIVA) koji je u finalu pobijedio Kiana Villi Bigovića (HAMK MLADOST) 15:3. Treća mjesta podijelili su Lucija Gnjidić (LOKOMOTIVA) i Borna Špoljar (LOKOMOTIVA). 

Ukupni rezultati:

Ukupni poredak 2012/2013:

7. kolo 4.lipnja 2013.

Posljednje kolo ovogodišnje lige obilježila je dobra sportska atmosfera, a pobjedu je zabilježila Andrea Majdandžić (HAMK MLADOST) koja je u finalu pobijedila Lea Smrekara (RAPIR) s 10:7. Treća mjesta podijelili su Janko Leskovac (ZŠM) i Martin Prelovšek (LOKOMOTIVA). Andrea je tako postala prva djevojčica i zasad jedina koja je pobijedila u kolu ligaškog natjecanja.

 

 

6. kolo 7. svibnja 2013.

Najbolji je bio Leo Smrekar (MK RAPIR) koji je u finalnoj borbi pobijedio Andreu Majdandžić (HAMK MLADOST). Treća mjesta podijelili su Janko Leskovac (ZŠM) i Martin Prelovšek (LOKOMOTIVA).

5. kolo 5. ožujka 2013.

Najbolji je bio Leo Smrekar (MK RAPIR) koji je u finalnoj borbi pobijedio Andreu Majdandžić (HAMK MLADOST). Treća mjesta podijelili su Lucija Gnjidić (LOKOMOTIVA) i Martin Prelovšek (LOKOMOTIVA).

Rezultati: 

 

4. kolo 5. veljače 2013.

U finalnoj borbi još je jednom pobjedio Vedran Markota (LOKOMOTIVA) koji je bio bolji od Lea Smrekara (MK RAPIR). Treća mjesta podijelili su Janko Leskovac (ZŠM) i Martin Prelovšek (LOKOMOTIVA).

 

3.kolo 11. prosinca 2012.


I u ovom kolu najuspješniji je bio Vedran Markota (LOKOMOTIVA) koji je u finalu pobijedio Lea Smrekara (RAPIR) sa 10:9. Treća mjesta osvojili su Andrea Majdandžić (MLADOST) i Martin Prelovšek (LOKOMOTIVA).

Rezultati:

 

2.kolo 15. studenog 2012.

Ovaj put najbolji je bio Vedran Markota (LOKOMOTIVA) koji je u finalu pobijedio Lea Smrekara (RAPIR). Treća mjesta podijelili su Kian Villi Bigović (HAMK MLADOST) i Gašpar Dugac (HAMK MLADOST).

Rezultati:

 

1.kolo 16. listopada 2013.

Od ove sezone, uz lige u maču i malom floretu, krenuli smo i s Malom mač ligom.U finalu su se našli favoriti lige Leo Smrekar (RAPIR) i Vedran Markota (LOKOMOTIVA). Iako je Markota bio vodeći nakon prvog kola, nažalost u finalu nije mogao protiv Smrekara. Treća mjesta podijelili su Gašpar Dugac (MLADOST) i Andrea Majdandžić (MLADOST).

Rezultati:

 Sustav natjecanja Male mač lige za sezonu 2012/2013.

 

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt