Planovi rada MSZ-a

Pozdravljam sve sadašnje i bivše mačevaoce, sportaše koji vrijedno treniraju, početnike koji su tek otkrili ljepote ovog našeg sporta, roditelje bez kojih nema niti jednog malog mačevaoca, trenere čiji trud pokreće ovaj sport i zapravo sve one koji žive za mačevanje i nose ga u svojem srcu.
 
Od mjeseca svibnja 2012. godine kada sam po prvi puta izabran za predsjednika Mačevalačkog saveza Zagreba radimo zajedno. Ne počinjemo ni od čega već nastavljamo put kojeg su započeli naši vrijedni prethodnici. Pokušat ćemo zajedno stvoriti preduvjete za što veći broj polaznika mlađih uzrasta, te ćemo nastaviti rad na programima selekcija kako bi im osigurali najbolje uvjete da nastave postizati vrhunske svjetske rezultate. Nadam se da ste barem dio našeg zajedničkog truda do sada vidjeli i osjetili.

Veliki dio našeg posla je i onaj birokratski, donosimo odluke, pravilnike, sve kako bi u budućnosti olakšali posao svima uključenima u rad Saveza. S druge strane ne želim da silnim propisivanjem pravila i uputa zatomimo kod Svih Vas upravo tu važnu crtu kreativnosti.

Zato se nadam da ćemo dijeliti ideje, zajedno raditi i prije svega uživati u suradnji i međusobnom povjerenju sa samo jednim ciljem – razvojem mačevanja. Zato vas pozivam da poduzmete sve ono što u srcu smatrate dobrim za pozitivan razvitak našeg zajedničkog sporta. Neka nam boljitak sporta kojeg toliko svi volimo bude glavno mjerilo da li ćemo i kako što napraviti.

U nadi da ću Vam pomoći da naš sport ide dalje u pozitivnom smjeru, pozivam vas da mi se slobodno i uvijek obratite s idejama, razmišljanjima i pitanjima jer samo uz Vašu pomoć možemo napredovati.

Pozdrav

Marko

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt