MK Rapir

Mačevalački klub Rapir osnovan je 1992. godine u cilju promicanja, razvitka i unapređenja mačevalačkog športa u Gradu Zagrebu.

Klub ostvaruje niz bogatih športskih i športsko-promotivnih programa kroz organiziranje i financiranje športaša na domaćim i međunarodnim natjecanjima, pribavljanju športske opreme, organiziranju međunarodnog otvorenog prvenstva za mlađe dobne skupine i kadete/kadetkinje (Rapir Kup), te drugih aktivnosti za svoje članove.

Prvenstveno roditelji članova kluba, ali i drugi prijatelji kluba omogućili su djeci boravak u ugodno uređenom i sigurnom prostoru u Vlaškoj 71, otrgnuvši ga od propadanja i pretvorivši ga u jednu od ljepših mačevalačkih dvorana, s četiri borilišta, dvije svlačionice i sanitarnim čvorom.

U MK Rapir upisuju se u natjecateljske grupe djevojčice i dječaci od prvog razreda osnovne škole do srednjoškolaca. Treninzi su tri puta tjedno, radnim danima, uz povremene dodatne tjelesne pripreme. Sezona počinje i završava prema kalendaru školske godine osnovnih škola. Treninga nema tijekom školskih i državnih praznika.

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt