MK Inter

Mačevalački klub Inter osnovan je 2010. i najmlađi je klub na bogatoj hrvatskoj mačevalačkoj sceni. Projekt je nekolicine entuzijasta zaljubljenika u mačevanje. Vođeni željom da djeci osiguraju mogućnost treniranja dinamičnog i zahtjevnog, ali u isto vrijeme zabavnog, uzbudljivog i sigurnog borilačkog sporta osnivaju MK Inter.

Prve grupe počinju s radom 2011. godine i to djeca i rekreativci. Jezgru kluba čine već afirmirani mačevaoci kao što su Sandra Gašparlin, Jaka Bienenfeld, Filip Vuković i Ivan Matić. Interova prva medalja stigla je na Ekipnom PH u Splitu 2011. kada smo osvojili srebro u muškom maču za seniore, a 2012. osvojili smo i prve medalje na pojedinačnom PH u Karlovcu (1 srebro i 2 bronce).

Trenersku postavu kluba čine Marin Fabijanić i Ivan Matić, koji će svoje vrijeme, trud i energiju usmjeriti kako bi svi članovi uživali u treninzima i što prije savladali i usvojili preneseno im znanje.Treninzi u klubu se odvijaju na Zagrebačkom Velesajmu u galeriji paviljona 25. Upisi u klub za najmlađe članove se odvijaju dvaput godišnje u jesenskom i zimskom roku, tj. početkom nove školske godine, odnosno drugog polugodišta.

Rekreativni članovi, odnosno studenti, zaposleni i stariji se upisuju tokom cijele godine i lako se integriraju u sustav treniranja.

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt